Pon - Pet 07:00 - 15:00 039 661 483info@zzozzh.com

Predsjednik Vlade ŽZH u radnom posjetu Zavodu za zdravstveno osiguranje ŽZH

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) Predrag Čović boravio je u radnom posjetu Zavodu za zdravstveno osiguranje Županije Zapanohercegovačke u Grudama.
Uz predsjednika sastanku su nazočili ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić, predstojnica Ureda predsjednika Iva Milas i savjetnici predsjednika Vlade Stipan Zovko i Jadranko Lasić

Pored ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje (ŽZH) Vilsona Crnjca sastanku su također nazočili zamjenik ravnatelja Gordan Bradvica, predsjednik Upravnog vijeća Velimir Markota, predstojnik Ureda ravnatelja Josip Luburić i rukovoditeljica Službe za ekonomske poslove Marija Sabljić.

Nakon riječi dobrodošlice, ravnatelj Vilson Crnjac je upoznao predsjednika Čovića i njegove suradnike s organizacijom, ustrojem, nadležnostima i radom Zavoda. Razgovaralo se i o ranije realiziranim ciljevima, kao i budućim aktivnostima koje Zavod za zdravstveno osiguranje ŽZH planira provesti u narednom razdoblju.

Predsjednik Čović je iskazao zadovoljstvo posjetom i naglasio kako su interesi Zavoda za zdravstveno osiguranje (ŽZH) ujedno i interesi Vlade, te izrazio spremnost Vlade Županije Zapadnohercegovačke na rješavanje svih pitanja od zajedničkog interesa.