Pon - Pet 07:00 - 15:00 039 661 483info@zzozzh.com

Sastanak predstavnika Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH s ministrom Pejićem i ravnateljima domova zdravlja ŽZH

U direkciji Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽHZ u Grudama, ravnatelj Zavoda Vilson Crnjac i rukovoditeljica Službe za ekonomske poslove Marija Sabljić sastali su se s ministrom zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislavom Pejićem i ravnateljima Domova zdravlja Široki Brijeg, Ljubuški, Posušje i Grude.

Na samom početku sastanka ravnatelj Vilson Crnjac pozdravio je nazočne, te ih je upoznao s financijskim mogućnostima Zavoda istaknuvši napore koje Zavod svakodnevno ulaže kako bi ostvario, što je moguće bolju, naplatu pripadajućih mu prihoda istovremeno vodeći računa o racionalnoj potrošnji istih.

Cilj sastanka bio je analizirati stupanj ispunjenja ugovornih obveza i osigurati što bolje pružanje zdravstvenih usluga u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a sve u cilju povećanja zadovoljstva osiguranika.

Na održanom sastanku predstavnici domova zdravlja imali su prigodu ukazati na poteškoće s kojima se susreću kad su u pitanju zahtjevi sindikata. Također, dali su potporu provedenim i budućim aktivnostima Zavoda uz naglasak na intenzivniju suradnju između Zavoda i domova zdravlja kako bi mogli pravovremeno intervenirati uslijed eventualnih propusta ili nepravilnosti u radu.