Pon - Pet 07:00 - 15:00 039 661 483info@zzozzh.com

Zadovoljstvo osiguranika zdravstvenim uslugama u Domovima zdravlja ŽZH

Zavod za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke u suradnji s resornim ministarstvom, u ponedjeljak, 20. lipnja 2022. godine, započinje provedbu anonimne ankete o zadovoljstvu osiguranika, odnosno korisnika zdravstvenih usluga u Domovima zdravlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Anketa je dragovoljna i u potpunosti anonimna, a ista će se provoditi do 1.listopada 2022.godine.
Cilj ankete je detektirati eventualne poteškoće s kojima se osiguranici susreću u Domovima zdravlja. Dobiveni podatci koristit će se u svrhu unaprjeđenja kvalitete zdravstvenih usluga kako bi se povećalo zadovoljstvo osiguranika, te ispunili njihovi zahtjevi, potrebe i očekivanja.

Anketni upitnici bit će dostupni unutar službi domova zdravlja.

Poštovani osiguranici, kako bi Zavod za zdravstveno osiguranje ŽZH što uspješnije proveo istraživanje o zadovoljstvu osiguranika zdravstvenim uslugama u Domovima zdravlja, neophodan je Vaš doprinos. Ovim putem Vas molimo da izdvojite nekoliko minuta, odgovorite na pitanja iz ankete, date svoje sugestije i prijedloge za poboljšanje i na taj način doprinesete radu navedenih ugovornih zdravstvenih ustanova.

Zavod poziva sve osiguranike da svoje iskustvo, zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, iznesu kroz anketni upitnik kako bi unaprijedili kvalitetu usluga na obostrano zadovoljstvo.