Pon - Pet 07:00 - 15:00 039 661 483info@zzozzh.com

Prezentacija tvrtke Lohmann & Rauscher GmbH u Grudama

U Grudama će se održati prezentacija tvrtke Lohmann & Rauscher GmbH u vezi mogućnosti pokretanja ulaganja na području Županije Zapadnohercegovačke.

Pozivaju se osobe iz Županije Zapadnohercegovačke (Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje) kao i iz okruženja, koje su zainteresirane za eventualni rad u navedenoj tvrtki (prvenstveno žene do 40 godina starosti), na prezentaciju tvrtke te uvjeta za probni rad i obuku.

 

Prezentacija kao i izravan razgovor s predstavnicima tvrtke Lohmann & Rauscher održat će se u četvrtak 08.11.2018. godine u 18:00 sati na Agroturizmu Marića Gaj u Grudama (Kod motela Kiwi).

Naime, radi se o tvrtki čije je sjedište u Rengsdorfu (Njemačka) i Beču (Austrija) koja je međunarodni vodeći opskrbljivač naprednim medicinskim i higijenskim proizvodima najviše kvalitete sa preko 5000 zaposlenika u cijelom svijetu i 160 godina iskustva u proizvodnji. Tvrtka L&R zbog sve veće potražnje na tržištu ima potrebu proširiti svoje proizvodne pogone te su prepoznali Županiju Zapadnohercegovačku kao jednu od mogućih lokacija za svoja ulaganja.