Pon - Pet 07:00 - 15:00 039 661 483info@zzozzh.com

Udruga žena oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke u ZHŽ ‘Narcis’ vas poziva da im date podršku

I ovog proljeća, u cijeloj Zapadnohercegovačkoj županiji u ponedjeljak i utorak, 20. i 21. OŽUJKA 2017. godine obilježavamo Dan narcisa. „Dan narcisa“ je dan kada ste nam jako potrebni, kada nam puno znači vaša podrška i osmijeh.

Svi narcisi koji se ovih dana dijele širom svijeta, u stvari su znak dolaska proljeća, novog rađanja i zato su za nas žene oboljele od karcinoma dojke, narcisi simbol novog početka, simbol novog života, života koji slijedi iza dana teške borbe sa opakom bolesti.

Hvala vam za svu do sada pruženu podršku, za svaki trenutak kada ste bili uz nas. Želimo da se udružite sa nama, da zajedno krenemo u edukaciju i prevenciju jer na vrijeme otkriveni karcinom je 90% izlječiv.

 

-Ne dozvolite da vam se zbog vaše neodgovornosti, dogodi ovo što se dogodilo nama. Zajedno pomozimo sebi, našim mamama, kćerkama, bakama, prijateljicama, svim ženama jer biti žena je prekrasno a biti zdrava žena je bogatstvo! Na prigodnim štandovima koji će biti postavljeni u svim mjestima ZHŽ članice naše udruge zajedno sa volonterima prodavat će narcise i dijeliti promotivne letke, kupnjom istih i novčanim prilozima pomažete rad naše udruge-priopćili su nam iz Udruge žena oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke u ZHŽ “Narcis”

Ponedjeljak 20.ožujak

Ljubuški od 9.sati na štandu ispred zgrade Općine .

Široki Brijeg od 12.sati na mostu u gradu

Utorak 21.ožujak

Grude od 10.sati preko puta zgrade Eroneta

Posušje od 12.30 sati na trgu kod Srednje škole

Dođite, podržite nas i naš rad!

Udruga žena oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke u ZHŽ “Narcis”